Inspiraties

Huur kantoorinrichting

posts

Heb je eindelijk een kantoorpand gevonden, maar weet je niet voor hoelang? Dan is het niet handig om de inrichting van je kantoor allemaal te gaan kopen. Als het voor kortere duur is, dan tellen de kosten namelijk hard op. In dit geval is er een mogelijkheid om de inrichting te huren voor je kantoor. Huur jouw tafels, stoelen, kasten en accessoires bij Kato.

Tafel verhuur

Er zijn verschillende soorten tafels te huur bij Kato. Heb jij nou wel een vergaderruimte ter beschikking, maar staan er geen tafels of stoelen in de ruimte? Kies dan voor de optie om het te gaan huren. Er zijn zowel vergadertafels als bijzettafels te huur. Een bartafel kan uitnodigend werken richting je personeel. Hier kan pauze worden gehouden om te lunchen of even een bakje koffie te doen met de collega’s. Ook zijn er zijn bartafels beschikbaar. Hier kan staand worden gepraat. Dit verandert de houding van het personeel, waardoor ze zich fitter zullen voelen gedurende dag.

Stoelen verhuur

Ook stoelen zijn wederom in vele soorten te huur bij Kato. Denk niet alleen aan bureaustoelen, maar ook aan lounge stoelen en barkrukken. Een bureaustoel kan een toevoeging hebben, wanneer er voor korte tijd een werkplek moet worden gecreëerd. Het is zonde om een dure stoel te kopen, als het ook te huren is. Huren zal op langere termijn voor hogere kosten zorgen, maar op kortere termijn geniet je hier de voordelen van op basis van kosten.

Kasten verhuur

Tijdelijk opzoek naar meer opbergruimte? Kies er dan voor om je kasten te gaan huren. Wederom heeft Kato hierin een breed aanbod, zowel lockers- en schuifdeurkasten. Het voordeel van een schuifdeurkast is dat het weinig ruimte inneemt. Je hoeft geen rekening te houden met de openslaande deuren, omdat de deur open wordt geschoven. Een lockerkast zorgt voor meer privacy op de werkvloer. Iedereen kan zijn eigendommen opbergen in de lockerkasten. Deze lockerkasten zijn af te sluiten door middel van sloten.

Accessoires huren

Om de kantoorinrichting volledig af te maken, biedt Kato ook diverse accessoires aan. Denk hierbij aan bureau- en kantooraccessoires. Het bureauaccessoires zorgt eronder andere voor dat je bureau netjes oogt. Door middel van kabelgootjes kunnen de zichtbare kabels onzichtbaar worden verwerkt om je bureau. Met het kantooraccessoires kan je het kantoor opfleuren door middel van decoratie. Ook is er een mogelijkheid om een akoestisch telefooncel te huren. Hier kunnen gesprekken in worden gevoerd, zonder dat je last hebt van de geluiden in de omgeving. Bij een belangrijk gesprek hebben de collega’s ook geen mogelijkheid om mee te luisteren

Meer informatie

Wil jij meer informatie over het huren van jouw kantoorinrichting? Bekijk het beschikbare assortiment op de website kantoorinrichting.nl.