Inspiraties

Til jouw verjaardag naar een hoger niveau met de volgende 4 ideeën

posts

Nederland staat wereldwijd bekend en berucht om de manier waarop onze verjaardagen zich voltrekken. Zittend in een kringetje met een schaal hapjes midden op tafel is toch wel het stereotype beeld dat buitenlanders van ons hebben. En dat is eigenlijk niet eens zo onterecht, want het is wel degelijk hoe wij onze verjaardagen negen van de tien keer vieren. Ook het feit dat wij bij binnenkomst niet alleen de jarige job maar werkelijk waar iedere aanwezige feliciteren is iets waar veel buitenlanders smakelijk om kunnen lachen. Wil jij voor eens en voor altijd korte metten maken met dit stereotype beeld? Til dan jouw verjaardag naar een hoger niveau met de volgende vier ideeën. Lees snel verder!

De grootste lol met een piñata, snoepgoed en een stok

Je kunt natuurlijk allerlei lekkers op tafel neerzetten, maar je kunt er ook voor kiezen om jouw genodigden eens flink aan het werk te zetten voor al die lekkernijen. Hoe je dat doet? Met een piñata, snoepgoed en een stok. Een piñata is kort gezegd een felgekleurd figuur dat veelal gemaakt wordt van papier-maché. Het figuur kan gevuld worden met verschillende dingen waaronder kleine cadeautjes of snoepgoed. Met een stok kun je vervolgens om de beurt tegen de piñata slaan in de hoop dat jij degene bent die de piñata kapot slaat waardoor het snoepgoed of de cadeautjes eruit vallen. Vroeger werden piñatas gebruikt om geesten te verjagen, tegenwoordig is het gewoon een leuke activiteit om de gasten op jouw verjaardag zoet te houden.

Koekhappen en zaklopen om het kind weer naar boven te halen

Hoewel je bij een verjaardag stilstaat bij het feit dat je weer een kaarsje extra mag uitblazen, is het ook een heel geschikt moment om het kind in jou en jouw gasten weer eens naar boven te halen. Koekhappen, zaklopen, ringwerpen, sjoelen en ga zo maar door zijn allemaal activiteiten die we wel van vroeger kennen. Vergeet die saaie kringgesprekken, koekhappen is toch veel leuker?

Met een leuke workshop vliegt de tijd voorbij

Een andere manier om die saaie kringgesprekken te vermijden is door een leuke workshop te organiseren. Ga bijvoorbeeld eens gezellig met z’n allen sieraden maken of laat de Picasso in je naar boven komen tijdens een workshop schilderen. Op het internet zijn tal van leuke en verrassende workshop ideeën te vinden, voor zowel vrouwen als mannen.

Next level verjaardag versiering

Verjaardag versiering kun je vrijwel overal wel kopen, zelfs in de supermarkt. Maar zo’n groot en afwisselend aanbod als dat van Slingershop vind je werkelijk waar nergens. Je vindt hier allerlei next level verjaardag versiering waarmee je jouw verjaardag naar een nog hoger niveau kunt tillen. Denk bijvoorbeeld aan een gave slinger die je helemaal zelf ontworpen hebt. Neem eens een kijkje en ontdek het zelf!