Inspiraties

De leukste cadeaus om te geven

posts

Cadeaus geven zijn hartstikke leuk, de jarige blij maken met iets wat echt bij diegene past. Of spontaan iets leuks versturen om iemand op te vrolijken. Maar soms kan het best moeilijk zijn om iets origineels te bedenken en dan heb je even geen inspiratie meer.

Koffie/wijn pakket samenstellen

Dit cadeau is voor de feestbeesten die van lekkere dingen houden. Stel een wijn pakketje samen. Hierbij kan je denken om een lekkere wijn uit te kiezen, dit vul je aan met noten en andere hapjes die bij de wijn passen. De wijn drink je natuurlijk niet uit de fles. Koop daarom twee leuke wijnglazen waar de wijn ingeschonken kan worden. Pak alles in, in een leuk cellofaantje en je hebt een lekker cadeau samengesteld!

Een vrolijk bloemetje

Een bosje bloemen is altijd een leuk cadeau, vooral voor volwassenen. Geef een bos in de favoriete kleuren van de gelukkige. Je kan uit allerlei verschillende soorten boeketten kiezen tegenwoordig. Een mooie frisse bos met bloemen in allerlei lichte kleuren, of een veldboeket met allerlei soorten bloemen in felle kleuren. Wil je dat de bloemen als verrassing bij de jarige aankomen? Dan kan je de bloemen laten bezorgen.

Knuffeltijd

Is jouw cadeau voor iemand die extreem veel van knuffelen houdt? Geef diegene dan een pluchen knuffel maatje. Het geven van een zachte knuffelbeer is altijd een lief gebaar al is het niet om te knuffelen, dan is het wel om hem ergens decoratief neer te zetten. Wanneer de ontvanger van dit cadeau jouw knuffel ziet staan, dan wordt diegene meteen herinnerd aan jouw lieve gebaar.

Dagje uit

Heb je het samen met de jarige al maanden over een stad bezoeken of hebben jullie besproken om naar die ene dierentuin te gaan? Geef dit dagje weg als cadeau! Het stond al op jullie to do lijstje en straks kan deze worden afgevinkt, hoe leuk is dat. Geef dit dagje weg in de vorm van een kaartje waarin je beschrijft wat jullie gaan doen. Of vertel het nog niet, geef een paar hints en houd het spannend. Voor jullie allebei is dit een heel gezellig cadeau.