Inspiraties

3 redenen om een hottub aan te schaffen

posts

Een hottub is een warm bad voor in de tuin. Het bad wordt opgestoken met een houtkachel tot ongeveer 37,5 graden Celsius. De hottub is een rond bad en wordt gemaakt van hout. Twijfel jij of een hottub wel wat voor jou is? Lees verder en ontdek een drietal redenen om een hottub aan te schaffen. 

 

Seizoensgebonden

Veel mensen denken dat een hottub alleen lekker is bij lekkere buitentemperaturen, maar het tegendeel is waar. Een hottub is geen seizoensgebonden product en kan gedurende het hele jaar door gebruikt worden. Je neemt plaats in een warm bad en merkt dus weinig van de temperaturen in de omgeving. De eerste paar keren zal het even wennen zijn om in de koude buitenlucht toch buiten te genieten, maar hier kun je snel aan wennen. Geniet dus niet alleen in de zomer van de hottub, maar het hele jaar door.

 

Ontspanningsruimte

Heb jij thuis ook het gevoel dat je geen plek hebt om eventjes lekker tot rust te komen? Creëer dan een ontspanningsruimte met de hottub. Hierin kun je maximaal ontspannen en helemaal tot rust komen; het wordt je eigen omgeving. Je hoeft niet te reizen en kunt op ieder gewenst moment ontspannen in de hottub van Welvaere

 

Diepere nachtrust

Voor het slapen gaan wil je even tot rust komen. Vaak ga je televisie kijken of op je telefoon zitten. Je wordt blootgesteld aan de straling van de elektronische apparaten. De straling is niet goed voor je en kan zorgen voor een verstoorde nachtrust. Je kunt je minder goed ontspannen en daardoor is de kwaliteit van je nachtrust lager. In plaats van de elektronische apparaten kan je kiezen voor een rustgevende hottub. De hottub zorgt voor het aanmaken van het stofje melatonine. Dit stofje zorgt voor een goede ontspanning, waardoor je gemakkelijk in slaap valt.