Natuur

Hoe kunnen we zich aanpassen aan de klimaatverandering?

posts

1. Overstromingen en kustschade

Uit studies blijkt dat de zeespiegel met 3 mm per jaar stijgt en dat de jaarlijkse neerslag in de komende eeuw zal toenemen, wat tot meer overstromingen en erosie van de kust zou leiden. Om dit te verzetten heeft de overheid een nationaal plan ontwikkeld, met lokale gemeenschappen gewerkt om meer overstromingsbeheer en zeeverdediging te ontwikkelen, evenals werken aan het bouwen van hardere huizen die overstromingen kunnen aanpakken.

eduxchange_img_1

2. Gezondheidsrisico's bij hogere temperatuur

Hogere temperaturen veroorzaken meer sterfgevallen en ziektes door oververhitting, die verergerd wordt door de bevolkingsgroei. Vorig jaar heeft de volksgezondheid Engeland mensen geholpen om de temperatuur van hun huizen te beheren door informatie te verstrekken via folders, posters en makkelijk te gebruiken checklists. Dit wordt verdergezet en uitgebreid, met extra aandacht voor oververhitting in zorgwoningen en ziekenhuizen. De beoordeling vraagt ??ook om onderzoek naar hoe de kwaliteit van de lucht om ons heen zal veranderen als de temperaturen oplopen.

3. Watertekort

Toekomstige droogtes van het klimaatveranderingsrisico beschadigen onze watertoevoer. De overheid zal met waterbedrijven samenwerken om droogtes voor te bereiden en ervoor te zorgen dat water wordt gedeeld tussen het publiek, de industrie en de landbouw; Zonder lokale ecosystemen te beschadigen.

4. Risico's voor natuurlijk kapitaal

Natuurlijk kapitaal beschrijft alle waardevolle milieubronnen die vanuit het natuurgebied aan het Verenigd Koninkrijk worden aangeboden. De evaluatie bevat plannen om de risico's hiervan te verminderen door klimaatverandering; Waaronder het herstellen van wetlands, het uitbreiden van bossen en het herstel van beschermde natuurgebieden in Groot-Brittannië, met bijzondere aandacht voor het zeeleven.

5. Risico's voor voedselproductie

Het voedsel dat we produceren, evenals het voedsel dat we importeren, worden beïnvloed door klimaatverandering. De evaluatie beveelt aan om te onderzoeken hoe we voedselzekerheid analyseren en vraagt ??om meer onderzoek om dit te beschermen. De overheid zal ook het effect van klimaatverandering op de wereldmarkt analyseren en hebben afgesproken met andere landen te werken om het antwoord op Spikes in voedselprijs.

6. Plagen, ziekten en invasieve soorten

Stijgende temperaturen veroorzaken 'species shift', waar niet-inheemse soorten permanent naar het Verenigd Koninkrijk kunnen migreren vanuit warmer klimaten. De beoordeling vraagt ??onderzoekers om te analyseren hoe klimaatverandering kan leiden tot ongedierte, ziektes en invasieve soorten uit het buitenland die in het Verenigd Koninkrijk aankomen en hoe we ze kunnen identificeren en omgaan met hen, en verder onderzoeken hoe de klimaatverandering die gevolgen kan hebben Plagen en ziekten die al in het Verenigd Koninkrijk aanwezig zijn.

De positieve effecten op de landbouw van hogere temperaturen en verhoogde regenval werden ook vermeld in de CCRA; De risico's liggen echter veel groter dan de potentiële voordelen. In het algemeen is de boodschap van de 2017 CCRA duidelijk en dient dit als een harde herinnering aan het zeer echte probleem van klimaatverandering. Het Verenigd Koninkrijk zal zich moeten aanpassen aan het toenemende extreme weersomstandigheden van beide uiteinden van het spectrum: meer warmtegolven in de zomer, en meer regen en overstroming in koudere seizoenen. Maar de CCRA heeft ook een boodschap van hoop: door deze acties te implementeren en onze koolstofvoetafdrukken te verminderen kunnen we de oorzaken en effecten van klimaatverandering voor een betere toekomst bestrijden.