Gadgets

14 gloednieuwe gadgets voor op vakantie

posts

We houden van cutting edge technologie hier bij de Gadget Flow. We houden ook van zomervakanties en reizen de wereld. Het is alleen zin om twee van onze grootste passies bij elkaar te brengen. Waar je ook al deze zomer in de gaten bent, moeten onze reisverslagen van nooit eerder gezien reisgidsen uw reis verbeteren.

AMPL Smart Charging Rugzak
Met een ingebouwde batterij en zes USB-poorten, kunt u met deze slimme tas alle apparaten op de vlucht laden. Het biedt ook een stopcontact en schokabsorberende bescherming voor uw gadgets.

 

Salsa Deluxe Multiwheel Elektronische Tagkoffer
De Salsa heeft een innovatief verdelersysteem om verpakking makkelijker te maken, en een elektronische tag voor makkelijke inchecken. Ondertussen kunnen de vier bewegende wielen deze koffer in elke richting verplaatsen.

 

Mountainbuggy Bagrider Koffer
Het houden van je kinderen veilig en gelukkig tijdens lange reizen is nooit makkelijk. Deze slimme koffer is voorzien van een veilige stoel voor je kind, zodat je je kleine problemen kan houden!

Fixyway Universal Travel Seat Cover
Deze zitting zorgt voor comfort in vliegtuigen, treinen en auto's. Het duurzame materiaal strekt zich uit naar de meeste soorten stoel, waardoor betere ondersteuning wordt verleend. Bovendien is Fixyway hypoallergeen.

 

FlexSafe + Portable Smart Travel Safe
Houd je waardevolle spullen veilig met FlexSafe +. Deze draagbare kluis is slashbestendig en bewapend met een alarm. Het biedt RFID-beveiliging om uw creditcards veilig te houden, terwijl het combinatieslot diefstal stopt.

Super Slim Leather Passport Cover
Als u in een vreemd land bent, is het zinvol om uw paspoort in goede gezondheid te houden. Deze mooie hoesje wikkel je ID in leer met een wolvoering.

Travelcard Slim Lader
Pak deze kleine batterij in uw portemonnee en uw telefoon zal nooit uit sap lopen. Het heeft zelfs ingebouwde Lightning en micro USB connectors.

Loch 500-Year-Old Reclaimed Wood Zonnebril
Bescherm je ogen en geniet van tijdloze stijl met deze Loch-tinten. Ze zijn gemaakt van mooi herwonnen hout uit de 16e eeuw.

Smartphone Air Vent Mount
Met deze slimme smartphone-mount kunt u snel-om-draai-instructies gemakkelijk bekijken. Het is ook leuk om thuis handsfree te bellen.

 


Evasion Evolution Vehicle Rooftop Tent
Waarom boek een hotel als je ergens mooi kan slapen? Deze tent komt erop om ruimschuilt te bieden op elke camping of rustplaats. Perfect voor buitenmensen!

 

Luci Opblaasbare Solar Lantern
Of u nu kampeert of gewoon geniet van elk laatste uur van daglicht, biedt deze lantaarn zacht licht. Het draait op zonne-energie, en het waterdichte ontwerp is ideaal om te splashen bij het zwembad.

 

Ecomo 'Test en Filter' Waterfles
Bij lange trektochten is u gebonden aan wat extra water. Als u op een bergstroom stampt, controleert deze fles de waterkwaliteit voor u. Het kan ook verontreinigingen verwijderen.

Backtab draagbare comfortabele rugleuning
Liggend is fijn, maar moeilijk om te lezen. Met Backtab heeft u volledige ondersteuning, waar u het ook nodig hebt. Naast het loungen op het strand, is het geweldig voor picknicks.

 

Drijvende handgreep voor GoPro
Neem perfecte selfies in de oceaangolven met deze slimme GoPro-greep. Zelfs weg van de golven houdt dit toestel je video's soepel en stabiel.

 

Quadrofoil 2-persoon elektrisch watercraft
Als u $ 33k wilt uitgeven, kan dit geweldige watercraft uw oog opvangen. Het kan 25 mph op elektriciteit raken met een bereik van 54 zeemijl.