Decoratie

De vele mogelijkheden van inrichten van je huis door middel van foto's

posts

Iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone. Slechts weinig mensen zullen deze wel niet hebben. Het voordeel van een smartphone is dat je alle mooie momenten kan vastleggen op de foto. Tegenwoordig is een camera van een mobiele telefoon erg goed om mooie plaatjes mee te schieten. Het maken van foto's met een telefoon heeft ook een nadeel. Namelijk dat foto's op een harde schijf blijven staan of in een mapje opgeslagen worden waar niets mee wordt gedaan. Dat is zonde! Toch is het mogelijk om de foto's creatief te gebruiken en te verwerken in je interieur. Door de foto's mooi te rangschikken kan je een heel persoonlijk interieur maken.

Foto's afdrukken op canvas

Het afdrukken op canvas is tegenwoordig een erg populaire techniek van het verwerken van je foto's. Je kiest een afbeelding die bij je interieur past en maakt daar vervolgens een schilderij van. Het voordeel van deze techniek is dat je foto haarscherp wordt afgedrukt. Je hoeft het schilderij niet zelf in te lijsten je kunt hem een effect geven. Door het verven van je canvas met olieverf effect. Zo kun je foto's en je interieur een persoonlijk tintje geven.

afbeelding op canvas

Foto's afdrukken op hout

Een redelijk nieuwe techniek is om je foto af te drukken op hout. Je kan verschillende houtsoorten gebruiken en dit geeft per houtsoort een ander effect. Je foto krijgt hierdoor een natuurlijke uitstraling. Je kan bijvoorbeeld een foto op whitewash afdrukken of op klassiek eikenhout. Whitewash geeft een doorgeleefd effect en als je bijvoorbeeld gaat voor eiken geeft dit weer een klassieke uitstraling. Zo kan je eindeloos variëren binnen je interieur.

Foto's afdrukken op plexiglas

Als je bijvoorbeeld een foto hebt met felle kleuren en je wilt echt iets aparts druk dan je foto op plexiglas af. Plexiglas zorgt ervoor dat de foto diepgang heeft en de kleuren komen dan mooier tot zijn recht. Dit is bijvoorbeeld erg mooi wanneer je een natuurlijk interieur hebt. Je kunt het makkelijk schoonhouden. Dat is erg ideaal en bovendien kun je het plexiglas op heel veel verschillende plekken in je huis hangen.

afbeelding op aluminium

Foto's afdrukken op aluminium

Wil je een stoere of een strakke look in je interieur dan kun je kiezen om de foto af te drukken op aluminium. De foto heeft een moderne uitstraling en past vrijwel in ieder interieur. Je kan deze foto heel uniek vormgeven en is geschikt voor meerdere ruimtes zoals de huis of slaapkamer.

Een foto op foto afdrukken op fotopapier is niet meer van deze tijd. Er zijn nieuwe manieren om je foto te presenteren. Door het op deze manier te doen heb je een herinnering die voor eeuwig is.

Meer informatie: https://www.herinneringenoplinnen.nl/