Technologie

Een smart home, relaxed en handig!

posts

Al die tijd deed ik met alles te moeilijk terwijl het vele malen makkelijker kan met een smart home. Ik zal in het kort vertellen over hoe het er bij mij aan toe ging. En een verhaal van hoe het er bij mij nu aan toe gaat. Ik kan wel alvast vertellen dat een smart home geweldig is en het leven veel gemakkelijker maakt.

  

Mijn leven voordat ik een smart home had

Ik zal mijn normale werkdag beschrijven zoals het er aan toe ging voor de smart home. ’s Ochtends sta ik op zodra mijn wekker gaat. Ik doe de gordijnen open, pak mijn kleren en loop naar de badkamer om mij om te kleden. Vervolgens loop ik naar beneden en doe tussendoor de andere gordijnen open. Eenmaal beneden bedenk ik mij meteen dat ik na mijn werk nog moet stofzuigen. Ik smeer mijn brood en neem een kopje koffie. Ik doe nog een paar lampen aan, want het is een beetje te donker. Na het ontbijten ga ik naar mijn auto. Ik wil de voordeur openen maar de deur zit op slot. Ik loop snel terug om mijn sleutels te halen en eindelijk kan ik naar mijn werk gaan. Na mijn werk kom ik terug thuis en moet ik in mijn tas weer de sleutel van de voordeur vinden. Eenmaal binnen leg ik mijn tas weg en ga ik even rustig zitten om te bedenken wat ik nog allemaal in huis moet gaan doen. Dit was mijn drukke leven voordat ik een smart home had.

 

Meer tijd en minder stress

Nu zal ik vertellen hoe mijn leven is met een smart home. ’s Ochtends sta ik op zodra mijn wekker gaat. Mijn gordijnen gaan vanzelf open, omdat ik dat heb ingesteld. Terwijl ik in de badkamer mezelf omkleed wordt beneden mijn koffie al gezet. Als ik na het ontbijt naar mijn werk wil gaan haal ik via mijn mobieltje de voordeur van het slot. Eenmaal buiten doe ik met mijn mobieltje de voordeur weer terug op slot. Na mijn werk kom ik thuis en is er al gestofzuigd. De robotstofzuiger heeft dit voor mij gedaan terwijl ik op mijn werk was zodat ik er geen last van heb. Later die avond gaat de deurbel. Ik kijk eerst op mijn mobieltje wie er voor de deur staat en zie dat het een pakketje is. Sinds ik die ideale smart home heb aangeschaft gebruik ik mijn tijd zo efficiënt mogelijk en is mijn huis beter beveiligd.