Woonkamer

Eenvoudig je eetkamer veranderen

posts

Moderne en masculine

Met de TUREBY eetstoelen krijgt de eetkamer een moderne en mannelijke uitstraling. De zwarte lederen stoel en rug geven een goed contrast met de lichte muren in de kamer. De zitkussens maken de stoel comfortabel, zodat u een ontspannende maaltijd kunt genieten, terwijl u nog steeds modern en chique bent.

Traditionele

Met de Fredericia eettafels krijgt de eetkamer een zeer traditionele en klassieke uitstraling. De donkere antieke afwerking zorgt voor een ouderwetse uitstraling, terwijl het behoud blijft van een moderne trend. De FREDERICIA eettafels zijn verrassend comfortabel en gaan goed met de bijpassende Fredericia eettafel, maar de stoelen gaan ook goed met een contrasterende lichte houten tafel.

Licht en helder

Met de LANGDAL eetstoelen heeft de eetkamer een lichte en lichte uitstraling. De witte kleur en het slanke ontwerp leggen de eetstoelen op en creëren licht in de kamer. De LANGDAL eettafels zijn gemaakt van gelakt massief hout en gaan goed met een reeks JYSK eetkamertafels.

Zachte en cozy

Met de BORUP eetstoelen krijgt de eetzaal een zachter en gezelliger uiterlijk. Het elegante, hooggeplaatste ontwerp verenigt een dik, gevuld en gestoffeerd frame met klassieke massieve asbenen. De BORUP is verkrijgbaar in een rijk bruin suede-effect stof of een prachtige natuurlijke natuurlijke havermoutstof, die aan beide uiteinden van de neutrale schaal past.