Technologie

Niets is zo veranderlijk als de mens

posts

Een mens is van nature nogal veranderlijk. Dat kan gaan over het hebben van een bepaalde mening, en daar toch op terugkomen, maar ook over de invulling van een dag, of zelfs een leven. Kijk eens naar jezelf. Ziet jouw leven er nog precies hetzelfde uit als vijf jaar geleden? Zelfs kleine veranderingen kunnen in de praktijk grote gevolgen hebben.

Er kan een hoop gebeuren in een paar jaar tijd

Zeker op jonge leeftijd, verandert je leven continue. Je gaat naar school, daarna studeren, en op zoek naar een baan. Die baan, die wil zeker in de eerste jaren van je carrière nog wel eens wisselen. Net als je relatie, overigens, en wat dacht je van je woonruimte? De eerste jaren dat je niet meer bij je ouders woont brengen vaak heel wat veranderingen met zich mee, en dat gaat vaak nog wel een tijdje zo door.

Maar ook als je wat ouder bent, staat je leven niet stil. De veranderingen zijn wat minder groot, het leven misschien wat minder groots en meeslepend, maar nog steeds zit je niet stil. Misschien krijg je kinderen, een grote verandering. Of misschien ontwikkel je nieuwe hobby’s, blijk je interesses en talenten te hebben waar je nooit eerder aan had gedacht. Als mens blijf je je leven lang door ontwikkelen, en blijf je steeds een beetje veranderen. Gelukkig maar, want dat maakt het leven juist zo interessant.

Geen dag is hetzelfde

Deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat vrijwel geen dag hetzelfde is. Al die veranderingen komen namelijk niet opeens, ze zijn onderdeel van een proces dat continue doorgaat. Iedere dag verandert wel iets, steeds een klein beetje, vaak zonder dat je het merkt. Daarnaast kan ook simpelweg de indeling van je dagen nogal verschillen. Doordeweeks werk je, misschien niet alle dagen, en in het weekend neem je de tijd om je te ontspannen en leuke dingen te doen.

Met het veranderlijke van de mens in gedachten, werd de Muto ontworpen. Een goede elektrische stadsfiets, met een degelijke basis waar bijna iedereen mee uit de voeten kan. Een prima fiets voor iedere dag, ook als iedere dag anders is, of je leven langzaam verandert. De Muto.bike verandert namelijk gewoon met je mee! Gebruikte je de fiets eerst vooral als transportmiddel van bijvoorbeeld boodschappen of studieboeken, kan je behoefte zodra je kinderen krijgt opeens veranderen. Tijd om de transportrekken en tassen eraf te klikken, en kinderzitjes ervoor op de plek terug te klikken. In een handomdraai. Dus ga je de dag erna zonder kinderen boodschappen doen, dan draai je het gewoon weer terug. Net wat jij wilt, net wat jij die dag nodig hebt.