Technologie blog

Technologie

Ga offline met de Nokia 2660 Flip

posts

Digitalisering heeft onze levens veranderd op een manier die we ons een decennium geleden nog niet hadden kunnen voorstellen. De voordelen hiervan vallen niet te ontkennen, maar er is ook een groeiend bewustzijn van de noodzaak om een balans te vinden tussen onze online en offline levens.

Lees meer
Technologie

Gira E2 in een mat grijs jasje

posts

Het bedrijf Gira blijft maar innoveren. Zo komen er steeds meer mooie en slimme Gira producten op de markt om onder andere licht, temperatuur, multimedia en beveiligingstechnologie te bedienen in woonhuizen en grote gebouwen. Maar ondertussen is Gira zijn klassieke schakelmateriaal niet vergeten en biedt een nieuwe kleuruitvoering van hun populaire Gira E2 serie aan: Gira E2 grijs mat.

Lees meer
Technologie

Niets is zo veranderlijk als de mens

posts

Een mens is van nature nogal veranderlijk. Dat kan gaan over het hebben van een bepaalde mening, en daar toch op terugkomen, maar ook over de invulling van een dag, of zelfs een leven. Kijk eens naar jezelf. Ziet jouw leven er nog precies hetzelfde uit als vijf jaar geleden? Zelfs kleine veranderingen kunnen in de praktijk grote gevolgen hebben.

Lees meer
Technologie

Een smart home, relaxed en handig!

posts

Al die tijd deed ik met alles te moeilijk terwijl het vele malen makkelijker kan met een smart home. Ik zal in het kort vertellen over hoe het er bij mij aan toe ging. En een verhaal van hoe het er bij mij nu aan toe gaat. Ik kan wel alvast vertellen dat een smart home geweldig is en het leven veel gemakkelijker maakt.

Lees meer
Technologie

Hoe u uw eigen computer kunt bouwen

posts

Mijn bedoeling was om een computer te bouwen die snel grote hoeveelheden gegevens zou kunnen crunchen, zodat een groot aantal normale applicaties tegelijkertijd geopend kunnen worden om meerdere zeer grote tekstbestanden te kunnen verwerken.

Lees meer