Inspiraties

Isolatieplaten

posts

Bij het isoleren van woningen en gebouwen worden meestal isolatieplaten gebruikt. Deze zorgen voor thermische isolatie, waardoor warmte beter wordt vastgehouden. Dat is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het klimaat. Daarnaast worden ze soms ook voor geluidsisolatie gebruikt, om bijvoorbeeld tegen geluidsoverlast. Er zijn verschillende soorten isolatieplaten die voor verschillende plekken toepasbaar zijn, zoals bijvoorbeeld dak-, vloer-, muur- en houtskeletbouwisolatie. Maar welke isolatieplaat kun je het beste gebruiken en waarom?

Lees meer
Wonen

Je interieur laten meegroeien met de tijd van het jaar?

posts

Als we kijken naar de meest gestelde vragen op het gebied van interieur, komt de vraag over hoe een interieur moet meegroeien met de tijd van het jaar al snel naar voren. Het is in de zomer bijvoorbeeld minder gebruikelijk om donkere kleuren in je inrichting te verwerken, waar de winter hier juist weer een beetje voor staat. Hoe weet je zeker dat je interieur altijd ‘seizoensproof’ is en nog belangrijker: hoe realiseer je dit? In dit blog vertellen we je dit met alle plezier. Lees daarom gauw verder!

Lees meer
Decoratie

Een zitzak, een poef of... beide?

posts

Ben jij ook zo iemand die af en toe gewoon graag onderuit zakt? En dit bedoelen we dan letterlijk: dicht tegen de grond aan hangen, zitten of bijna liggen? Dit heerlijke gevoel krijg je enkel bij zitzakken en poefs. Hoe comfortabel je stoel of je fauteuil ook mag zijn, het echte 'hang-gevoel' krijg je pas als je lekker weg kunt zinken. Zitzakken nemen de vorm van je lichaam aan en geven je een veilig en rustig gevoel.

Lees meer
Natuur

Energie besparen door zonnepanelen

posts

In Nederland zijn we ons steeds meer bewust van de noodzaak om duurzaam om te gaan met onze energie. We lopen immers achter op de landen om ons heen. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat, als we op dezelfde voet blijven doorgaan, onze fossiele grondstoffen uiteindelijk uitgeput zullen raken. Dit zou betekenen dat we uiteindelijk zonder energie komen te zitten. Ook is de kans groot dat de energie, die we nu nog kunnen krijgen, een stuk duurder gaat worden.

Lees meer
Wonen

Aan de slag met klussen: gebruik jij kit of lijm?

posts

Ga jij binnenkort klussen? Dan zal kit of lijm één van de materialen zijn die jij nodig bent tijdens het klussen. Er zijn enorm veel verschillende soorten lijmen en kitten verkrijgbaar. Lijm en kit wordt vaak op één hoop gegooid. Voor de mensen die weinig te maken hebben met klussen, is dit beide hetzelfde.

Lees meer
Technologie

Een smart home, relaxed en handig!

posts

Al die tijd deed ik met alles te moeilijk terwijl het vele malen makkelijker kan met een smart home. Ik zal in het kort vertellen over hoe het er bij mij aan toe ging. En een verhaal van hoe het er bij mij nu aan toe gaat. Ik kan wel alvast vertellen dat een smart home geweldig is en het leven veel gemakkelijker maakt.

Lees meer
Mode

Toiletverhuur: de sleutel tot comfort en gemak op evenementen

posts

Of je nu een groot openluchtfestival organiseert, een intiem bruilofsfeest viert of een bouwplaats beheert, de beschikbaarheid van sanitaire voorzieningen is van cruciaal belang voor het comfort en de hygiëne van alle aanwezigen. Toiletverhuur is een praktische oplossing om ervoor te zorgen dat iedereen toegang heeft tot schone en goed onderhouden toiletten, ongeacht de locatie of de omvang van het evenement. In dit blog gaan we dieper in op toiletverhuur en de vele voordelen ervan voor verschillende situaties.

Lees meer
Wonen

De voordelen van verschillende soorten bouwhekken

posts

Als het om bouwplaatsen gaat, is veiligheid van het grootste belang. Daarom is het zo belangrijk om het juiste hekwerk te hebben, zodat werknemers, omstanders en omwonenden veilig blijven. Maar welk type hekwerk moet je gebruiken en wat zijn de voordelen? Laten we eens kijken naar enkele van de populairste soorten bouwhekken en de bijbehorende voordelen.

Lees meer
Tips

Een uitgebreide gids voor de verschillende soorten kantoorontwerpen

posts

Om een productieve en comfortabele werkomgeving te creëren, is het belangrijk om zorgvuldig na te denken over het kantoorontwerp. Het type kantoorontwerp dat u kiest zal gebaseerd zijn op verschillende factoren, waaronder het type bedrijf dat u heeft, de producten of diensten die u verkoopt, het aantal werknemers dat u heeft en uw budget. Lees verder voor meer informatie over de verschillende soorten kantoorinrichting en welke geschikt is voor uw bedrijf. 

Lees meer
Tips

Inspireer met je klaslokaal!

posts

Sinds scholen weer voornamelijk fysiek zijn, zijn er steeds meer klachten over de lage aanwezigheid van studenten. Natuurlijk is dit geen fijn probleem: voor zowel de leraar als de student is het goed om aanwezig te zijn. Iets dat enorm helpt met de aanwezigheid van de student, is een inspirerende ruimte. In deze blog vertellen we je hoe je dit realiseert.

Lees meer
Reistips

Redenen om over te stappen naar elektrisch fietsen!

posts

Je hoort iedereen om je heen tegenwoordig alleen nog maar over 1 ding praten, namelijk elektrische fietsen. Met volle overtuiging vertellen ze hoe geweldig ze wel niet zijn en hoe blij ze zijn dat ze overgestapt zijn, waardoor jij stiekem ook nieuwsgierig bent geworden. Na een aantal proefritjes op verschillende modellen te hebben gemaakt, ben je zelf ook om en wil je er ook eentje aanschaffen. Toch vind je het een spannende beslissing, het kost tenslotte best wel veel geld. In deze blog hebben we een aantal redenen waarom je wel voor een elektrische fiets moet gaan!

Lees meer
Inspiraties

Wat kan je allemaal doen in het weekend

posts

Eindelijk, het is weer weekend! Na weer een hele week opgelet te hebben op school is het tijd om leuke dingen te doen. Maar wat kan je nou allemaal doen in een weekend? Wil je juist thuis iets doen of ga je toch liever op pad. Hieronder geven we je een aantal tips.

Lees meer
Producten

Waarom je machines zou moeten huren in plaats van verkopen

posts

In de zakelijke wereld is het gebruikelijk om machines en apparatuur te kopen voor gebruik in diverse industrieën, variërend van bouw en productie tot landbouw en evenementenorganisatie. Echter, steeds meer bedrijven kiezen ervoor om machines te huren in plaats van te kopen vanwege de vele voordelen die dit met zich meebrengt. In dit artikel bespreken we waarom je zou moeten overwegen om machines te huren in plaats van te kopen.

Lees meer
Inspiraties

Op deze manier vind jij binnen no time de beste schutting!

posts

Wil jij je tuin afscheiden, dan zijn er veel verschillende mogelijkheden. Zo is er een mogelijkheid om je tuin op een natuurlijke manier af te scheiden, maar het plaatsen van een schutting is vele malen efficiënter en makkelijker. Het vinden van de perfecte schutting wordt toch af en toe nog onderschat. Er zijn naast de vele bedrijven die schuttingen plaatsen, ook nog mega veel verschillende schuttingen. In deze blog lees je wat je moet doen om toch die perfecte schutting voor jouw tuin te vinden!

Lees meer
Slaapkamer

Boxspring kopen? Lees dit eerst!

posts

Het soort matras dat je kiest, kan jouw slaapkwaliteit aanzienlijk beïnvloeden. Dat geldt ook voor het bed dat het matras gaat ondersteunen. Overweeg jij om een boxspring aan te schaffen om het matras optimaal te ondersteunen voor een perfecte nachtrust? Lees dan nog even verder!

Lees meer
Wetenschap

Domotica en energiebesparing

posts

Energiebesparing ligt tegenwoordig bij iedereen op de tong. Energiekosten worden alsmaar duurder en dat merken we aan onze geldbeugel. Iedereen probeert er op zijn manier iets aan te doen en de kosten naar beneden te halen. Domotica is één van de middelen om je kosten te meten en te vergelijken.

Lees meer
Wetenschap

Haal de Spaanse zon in huis

posts

Als je dacht dat je nu een culinair artikel zou lezen, dan moeten we je teleurstellen. We willen het hier even hebben over de Spaanse zon als energiebron. Iedereen is tegenwoordig bezig met zijn energierekening, en dan vooral hoe je de goedkoopste energieleveranciers kunt vergelijken en hoe je je rekening kunt beperken. Maar weet je ook waar elk van deze leveranciers hun energie haalt?

Lees meer
Wonen

De belangrijkste voordelen van keramische tegels

posts

Als je een badkamer wilt renoveren en je niet weet waar je moet beginnen, zeg dan maar hallo tegen keramische tegels. Keramische producten zijn uniek en ontzettend populair als vloer- en wandtegels voor in de badkamer over de hele wereld. Deze tegels hebben zowel praktische als estetische voordelen. Ik heb hieronder de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet. Lees snel verder!

Lees meer
Mode

Hoe leg je een siertuin aan?

posts

Tuinen zijn een prachtige aanvulling op elk huis, en het toevoegen van een siertuin kan je gevel ook een opfrisbeurt geven. Maar wat komt er allemaal kijken bij het aanleggen van een mooie siertuin? In dit blog geven we je enkele tips over hoe je jouw tuin zo kunt aanleggen dat hij zowel functioneel als mooi is.

Lees meer
Auto onderdelen

Energieverbruik, het wordt steeds efficiënter

posts

Het verbruik van energie is al langere tijd een veelbesproken onderwerp in Nederland. We moeten met zijn allen zuinig omgaan met energie om op die manier een steentje bij te dragen aan een beter milieu. Dat begint natuurlijk in je eigen huis, door bijvoorbeeld de korter te douchen of over te stappen op led-verlichting, maar ook de Nederlandse industrie werkt mee. Zo komen steeds meer bedrijven met slimme oplossingen voor efficiënter energieverbruik. Een goed voorbeeld daarvan zijn slimme energieopslagsystemen.

Lees meer
Woonkamer

Hoe richt je een kleine woonkamer slim in?

posts

De woonkamer is dé plek in huis waar we tot rust komen na de hele dag in de weer te zijn. Helaas hebben we niet allemaal het geluk een ruime woonkamer te hebben. In de meeste gevallen moet je het echter met een beperkte ruimte stellen. Dat hoeft natuurlijk geen probleem te vormen, je kan er namelijk des te meer een lekker knus plekje van maken!

Lees meer
Decoratie

Tips voor het kiezen van je slaapkamerverlichting

posts

De slaapkamer is een plek om tot rust te komen met warm en sfeervol licht, maar het is ook de plek waar je je outfit in de spiegel bekijkt of voor het slapen gaan nog een boekje leest. Welke verlichting is dan de beste keuze? Wij inspireren je graag met handige tips voor het kiezen van je slaapkamerverlichting.

Lees meer
Slaapkamer

4 tips om je slaapkamer sfeervol te verlichten

posts

Je slaapkamer wil je ’s avonds romantisch verlichten, terwijl je ’s ochtends goed licht wil hebben om je pyjama, nachtjurkje of babydoll te verruilen voor mooie lingerie en bovenkleding. Dat vraagt wat van de verlichting in je kamer. Dit zijn vier tips om de juiste slaapkamerverlichting te kiezen:

Lees meer
Wonen

Meubels voor je nieuwe kantoor

posts

Heb je ruimte vrijgemaakt in je woning, of heb je een kantoorpand kunnen huren? Hartstikke fijn! Alleen moet deze ruimte natuurlijk nog wel ingericht worden. alleen een bureau en bureaustoel is niet aan te raden. Ten eerst zorgt dit niet voor voldoende creativiteit, maar daarnaast zal je je er al snel gaan vervelen, en dat komt de productie ook niet ten goede.

Lees meer
Woonkamer

Wordt je zitzak jouw favoriete meubel?

posts

Zitzakken zijn altijd al populair geweest. Van in de oudheid hadden de mensen de behoefte om lekker onderuit te hangen en gebruikten hiervoor strobalen of zakken gevuld met katoen. Uiteraard bestond het concept zitzak nog niet zoals wij die nu kennen. De huidige zitzakken zijn niet alleen ergonomisch, maar het zijn vaak ook leuke en decoratieve items. Maar welke zitzakken bestaan er zoal en waar plaats je zo'n ding? We geven jou hier een paar tips over dit toch wel unieke meubelstuk. Laat je inspireren!

Lees meer
Woonkamer

Tips voor het inrichten van je woonkamer

posts

Als je net bent verhuisd en je moet je nieuwe woonkamer nog helemaal inrichten, of als je gewoon toe bent aan wat verandering in je woonkamer, kan het nog wel eens lastig zijn om op ideeën te komen. Wat voor soort bank wil je neerzetten? Leg je een mooi vloerkleed neer of juist niet? Hoe ga je de aankleding en decoratie aanpakken?

Lees meer
Evenementen

Heb een geweldig en mooi feest met een gehuurde bar en bbq

posts

Er is altijd wel een leuke reden te bedenken om een feest te geven. Wil je dat het een onvergetelijk feest wordt waar je gasten nog met veel plezier aan terugdenken? Dan vergt dat echt een hoop voorbereiding en tijd. Het is fijn om te weten dat je hierbij ook wat hulp in kan schakelen. Door bijvoorbeeld te kijken bij een partyverhuur. Daar kan je bijvoorbeeld een Bbq huren voor je feest.

Lees meer
Wonen

De gevaren van zwarte schimmel

posts

We vallen direct met de deur in huis. Zwarte schimmel is gevaarlijk en veel huishoudens in Nederland hebben last van zwarte schimmels in huis. Dit is niet alleen onhygiënisch, maar ook schadelijk voor de gezondheid. Zwarte schimmels kunnen zowel mildere als ernstige gezondheidsklachten veroorzaken. Zeker als de schimmel langdurig in de woning aanwezig is. Het advies is dan ook om direct maatregelen te nemen zodra je zwarte schimmel ontdekt.

Lees meer
Wonen

Alle soorten thermostaten op een rij

posts

Er zijn verschillende thermostaten, maar hoe werken de verschillende modellen thermostaten en nog belangrijker: welke thermostaat voldoet aan al jouw wensen? Lees hier alles wat je wilt weten over de verschillende soorten thermostaten!

Lees meer
Auto onderdelen

Zo vind je het juiste tv-meubel

posts

Een mooi tv-meubel kan je kamer maken of breken. Reden te meer om hier eens dieper op in te duiken en een aantal handige tips met jullie te delen voor het kiezen van een tv-meubel! Zie jij door de bomen het bos niet meer en wil je graag weten waar je op moet letten in jouw zoektocht naar de ideale tv-kast? Lees dan snel verder om daar achter te komen.

Lees meer
Wonen

Met deze tips kies jij met gemak een nieuwe zetel

posts

Je ziet door het bos de bomen niet meer, tegenwoordig is er zoveel keuze in verschillende soorten zetels en salons dat je er niet meer uit geraakt. Een giga-aanbod in de meubelzaak kan soms wat overweldigend zijn. Een zetel moet dan ook kwalitatief zijn, mooi zijn en comfortabel zitten. Een hele opdracht, maar met deze tips maak jij vast en zeker de juiste keuze. Wij zorgen ervoor dat je rekening houdt met verschillende factoren zodat jij een zetel koopt waar je nooit meer spijt van krijgt.

Lees meer
Inspiraties

De leukste cadeaus om te geven

posts

Cadeaus geven zijn hartstikke leuk, de jarige blij maken met iets wat echt bij diegene past. Of spontaan iets leuks versturen om iemand op te vrolijken. Maar soms kan het best moeilijk zijn om iets origineels te bedenken en dan heb je even geen inspiratie meer.

Lees meer
Tips

4x stijltips voor elke woontrend

posts

Gaat u binnenkort uw huis (her)inrichten? En zoekt u nog inspiratie voor uw Scandinavische, industriële, botanische of klassieke look? Lees dan snel verder, in dit artikel leest u namelijk over de nieuwste woontrends en wat voor accessoires daar het beste bij passen.

Lees meer
Slaapkamer

Een sfeervolle slaapkamer creëren met lampen

posts

Je slaapkamer sfeervol inrichten is heel belangrijk. Je brengt er tenslotte heel wat tijd in door. Naast slapen, lees je er een boek, lig je gewoon te genieten of je maakt je op voor een feestje. Er bestaat een uitgebreide keuze aan slaapkamer verlichting , zodat je de perfecte sfeer op elk moment en voor elke gelegenheid kunt creëren.

Lees meer
Tips

Onroerend goed makelaar

posts

Er zijn veel mensen die een makelaar inschakelen voor de verkoop van hun woning. Een makelaar begeleidt en adviseert verkopers bij de verkoop en kopers bij de aankoop van een woning. De makelaar neemt je gedurende het aan- of verkoopproces bij de hand. Tegenwoordig is het niet altijd vanzelfsprekend om een makelaar in te schakelen voor de verkoop van je woning. Het is zelfs mogelijk om je woning geheel gratis te verkopen zonder tussenkomst van een makelaar. Ook bij deze alternatieve manier wordt je volledig ontzorgd, zodat je je woning goed en zonder stress kunt verkopen.

Lees meer
Woonkamer

Eenvoudig je eetkamer veranderen

posts

Droomt u over een nieuwe stijl in uw eetkamer zonder een fortuin te spenderen? Een makkelijke manier om de look te veranderen zonder elke meubel in de kamer te vervangen. Lees verder en zie hoe vier verschillende stoelen heel verschillende looks kunnen creëren, hoewel de eettafel hetzelfde blijft.

Lees meer
Evenementen

Vier je verjaardag op originele wijze

posts

Eén ding is elk jaar zeker, je wordt weer een jaartje ouder. Elk jaar maar met je familie en vrienden bij elkaar in de woonkamer zitten wordt ook een beetje saai. Het is tijd voor een originele verjaardag! Vier je verjaardag als een waar tuinfeest! Thuis een tuinfeest organiseren geeft je de mogelijkheid om alles te plannen zoals jij maar wilt.

Lees meer
Technologie

Gira E2 in een mat grijs jasje

posts

Het bedrijf Gira blijft maar innoveren. Zo komen er steeds meer mooie en slimme Gira producten op de markt om onder andere licht, temperatuur, multimedia en beveiligingstechnologie te bedienen in woonhuizen en grote gebouwen. Maar ondertussen is Gira zijn klassieke schakelmateriaal niet vergeten en biedt een nieuwe kleuruitvoering van hun populaire Gira E2 serie aan: Gira E2 grijs mat.

Lees meer
Inspiraties

Kaarshouders voor je huis

posts

Kaarsen zijn perfect tijdens elk seizoen. Gezellig omhoog in de winter, of creëer langer buitennachten in de zomer met een scala aan kaarsen en kandelaars. Word geïnspireerd op verschillende ontwerpen en kaarsstijlen.

Lees meer
Wetenschap

De gevaren van legionella

posts

De legionellabacterie is een zeer venijnige bacterie die met name voorkomt in (stilstaand) leidingwater. Besmetting met deze bacterie kan tot ernstige ziekte leiden. Wat er precies zo gevaarlijk is aan de legionellabacterie? Je leest er alles over in dit artikel.

Lees meer
Auto onderdelen

Parka jassen voor vrouwen

posts

Het schijnt dat vrouwen het sneller koud hebben dan mannen en dit is in de herfst en voornamelijk de winter natuurlijk erg onhandig. Hierdoor lijdt je sneller kou en daarom ben je dus bijna ‘verplicht’ altijd een jas aan te trekken als je naar buiten gaat. Dit kun je natuurlijk als onhandig ervaren, omdat je dan altijd een jas bij je moet hebben, maar hier hebben mannen ook last van gezien ze niet kou bestendig zijn en bij een beetje winterse temperaturen ook al behoefte aan een jas hebben. Het is dus eigenlijk voor beide geslachten even noodzakelijk dat ze een jas bij zich hebben, in de winter een winterjas specifiek, maar in dit artikel focussen we ons even op jassen voor vrouwen.

Lees meer
Wonen

Wat is het verschil tussen een PVC-vloer met visgraat of Hongaarse punt

posts

Een PVC-vloer is een erg populaire vloer die je tegenwoordig in veel woningen ziet. En dat is niet voor niets. Een PVC-vloer is namelijk makkelijk in onderhoud en werkt geluiddempend. Daarnaast kan je de PVC stroken kunnen op verschillende manieren leggen, zoals visgraat en Hongaarse punt. Op het eerste oog lijken deze twee patronen op elkaar, maar er zijn toch verschillen. Ben je benieuwd naar deze verschillen? Lees dan snel verder!

Lees meer
Gadgets

Wat er niet mag ontbreken in jouw gereedschapskist

posts

Of je nu een fervent klusser bent of (stiekem) twee linker handen hebt, het is altijd handig om een goedgevulde gereedschapskist in huis te hebben. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Van een accuboor aanschaffen tot tyraps kopen, in dit artikel lees je wat er beslist niet mag ontbreken in jouw doe-het-zelf-gereedschapskist.

Lees meer
Woonkamer

5 woonkamer design tips

posts

In de woonkamer heb je vaak ruimte voor alles: banken voor de hele familie om op te zitten, een eettafel voor een heerlijk diner op een zaterdagavond, en boekenplanken voor boeken en opslag. Al deze verschillende eigenschappen stellen speciale eisen aan de inrichting van uw woonkamer. Hier zijn 5 eenvoudige tips voor wat je moet in gedachten houden en wat je moet vermijden wanneer je je woonkamer versiert.

Lees meer
Inspiraties

3 redenen om een hottub aan te schaffen

posts

Een hottub is een warm bad voor in de tuin. Het bad wordt opgestoken met een houtkachel tot ongeveer 37,5 graden Celsius. De hottub is een rond bad en wordt gemaakt van hout. Twijfel jij of een hottub wel wat voor jou is? Lees verder en ontdek een drietal redenen om een hottub aan te schaffen.

Lees meer
Inspiraties

Huur kantoorinrichting

posts

Heb je eindelijk een kantoorpand gevonden, maar weet je niet voor hoelang? Dan is het niet handig om de inrichting van je kantoor allemaal te gaan kopen. Als het voor kortere duur is, dan tellen de kosten namelijk hard op. In dit geval is er een mogelijkheid om de inrichting te huren voor je kantoor. Huur jouw tafels, stoelen, kasten en accessoires bij Kato.

Lees meer
Inspiraties

Top 10 cadeau ideeën voor de feestdagen

posts

Een cadeautje, wie krijgt dat nu niet graag, of wie geeft nu niet graag cadeaus? Het werkt in twee richtingen. Maar het is niet altijd zo makkelijk om een geschikt cadeau uit te kiezen. Ook al ken je de persoon aan wie je een geschenk wil geven heel goed, het is niet altijd zo eenvoudig om te weten wat zijn of haar hobby's of interesses zijn. Wij geven jou hier alvast onze top 10 ideeën cadeautjes voor tijdens de vakantie.

Lees meer
Wonen

Het nut van een totale woninginrichting

posts

Jij wil toch ook lekker wonen? Een plek waar je kan ontspannen, tot rust komt, leeft, deelt, huilt, lacht, viert? En dan het liefst in een sfeervol en harmonieus thuis en dát begint bij de totale woninginrichting. Het omvat alles van het zorgvuldig selecteren en combineren van meubels, kleuren, texturen, verlichting en raamdecoratie tot aan de kleinste accessoires om een samenhangende en persoonlijke leefruimte te creëren. Of je nu een nieuw huis betrekt, je huidige interieur wilt vernieuwen of gewoon een frisse wind door je leefruimte wilt laten waaien, een totale woninginrichting stelt je in staat om jouw persoonlijke stijl en voorkeuren te uiten.

Lees meer
Decoratie

De vele mogelijkheden van inrichten van je huis door middel van foto's

posts

Iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone. Slechts weinig mensen zullen deze wel niet hebben. Het voordeel van een smartphone is dat je alle mooie momenten kan vastleggen op de foto. Tegenwoordig is een camera van een mobiele telefoon erg goed om mooie plaatjes mee te schieten. Het maken van foto's met een telefoon heeft ook een nadeel. Namelijk dat foto's op een harde schijf blijven staan of in een mapje opgeslagen worden waar niets mee wordt gedaan. Dat is zonde! Toch is het mogelijk om de foto's creatief te gebruiken en te verwerken in je interieur. Door de foto's mooi te rangschikken kan je een heel persoonlijk interieur maken.

Lees meer
Tuin

Een opgeruimde tuin: tips!

posts

Nu de zomer gestart is en de vakantieperiode eraan komt, is het misschien handig om te weten hoe je het beste je tuin kan opruimen. Naast dat het verstanding is om je tuinmeubels zomerproof te maken, is het ook een idee om na te denken over de begroeiing in je tuin. Door je tuinmeubels correct op te bergen, beschermen je ze en kunnen ze langer mee. Hieronder worden handige tips en stappen gedeeld die ervoor zorgen dat het tuinmeubilair langer meegaat.

Lees meer
Wonen

Isolatie in Huis: Een Slimme Investering voor Comfort en Duurzaamheid

posts

In een tijd waarin duurzaamheid en energiebesparing steeds belangrijker worden, is isolatie in huis een essentiële stap naar een energiezuiniger en comfortabeler woonomgeving. Het isoleren van uw huis biedt niet alleen voordelen voor uw eigen comfort, maar heeft ook positieve gevolgen voor het milieu door het verminderen van energieverbruik en CO2-uitstoot. In dit blogartikel gaan we dieper in op het belang van isolatie, de verschillende soorten isolatiematerialen en de voordelen van een goed geïsoleerd huis.

Lees meer
Wonen

Ventilator lelijk? Met deze vloerventilator haal je een hippe eyecatcher in huis!

posts

Een ventilator is functioneel en handig maar niet bepaald een mooi item voor in je interieur. Tenminste, dat is wat de meeste mensen denken. Maar met een vloerventilator haal je ook een hippe eyecatcher in huis. Een vloerventilator die functioneel én mooi is. Zo zorgt de ventilator voor de nodige verkoeling in de woon- of slaapkamer en past het helemaal bij de rest van je meubels en interieurstijl. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Lees meer