Tips blog

Tips

Inspireer met je klaslokaal!

posts

Sinds scholen weer voornamelijk fysiek zijn, zijn er steeds meer klachten over de lage aanwezigheid van studenten. Natuurlijk is dit geen fijn probleem: voor zowel de leraar als de student is het goed om aanwezig te zijn. Iets dat enorm helpt met de aanwezigheid van de student, is een inspirerende ruimte. In deze blog vertellen we je hoe je dit realiseert.

Lees meer
Tips

Een uitgebreide gids voor de verschillende soorten kantoorontwerpen

posts

Om een productieve en comfortabele werkomgeving te creëren, is het belangrijk om zorgvuldig na te denken over het kantoorontwerp. Het type kantoorontwerp dat u kiest zal gebaseerd zijn op verschillende factoren, waaronder het type bedrijf dat u heeft, de producten of diensten die u verkoopt, het aantal werknemers dat u heeft en uw budget. Lees verder voor meer informatie over de verschillende soorten kantoorinrichting en welke geschikt is voor uw bedrijf. 

Lees meer
Tips

Onroerend goed makelaar

posts

Er zijn veel mensen die een makelaar inschakelen voor de verkoop van hun woning. Een makelaar begeleidt en adviseert verkopers bij de verkoop en kopers bij de aankoop van een woning. De makelaar neemt je gedurende het aan- of verkoopproces bij de hand. Tegenwoordig is het niet altijd vanzelfsprekend om een makelaar in te schakelen voor de verkoop van je woning. Het is zelfs mogelijk om je woning geheel gratis te verkopen zonder tussenkomst van een makelaar. Ook bij deze alternatieve manier wordt je volledig ontzorgd, zodat je je woning goed en zonder stress kunt verkopen.

Lees meer
Tips

Wat zijn de beste zakelijke geschenken en waarom?

posts

Iedereen die voor een bedrijf werkt, kan te maken krijgen met het uitzoeken van relatiegeschenken. Of je nu een eigen bedrijf hebt of werkt voor iemand. Misschien ben je verantwoordelijk voor de inkoop ervan. Maar als dat niet zo is, kun je alsnog meedenken. Het is hoe dan ook handig om te weten wat de beste geschenken zijn om te geven. Voor je eigen collega’s, klanten, leveranciers, noem maar op. Voor een afscheid, jubileum of het eind of begin van een succesvolle samenwerking. Voor elk soort doelgroep zijn mokken, pennen, tassen en gadgets geschenken al gauw goed. Dan weet je zeker dat je gewaardeerd wordt. Maar waarom nu eigenlijk déze geschenken?

Lees meer
Tips

Tips om energie te besparen in en om huis

posts

Tegenwoordig wil iedereen energie besparen! Daarmee houd je elke maand meer geld over voor andere dingen en door minder energie te verbruiken ben je ook nog goed bezig voor het milieu. Je energierekening omlaag brengen, hoe doe je dat eigenlijk? Hier volgen een aantal nuttige tips.

Lees meer
Tips

4x stijltips voor elke woontrend

posts

Gaat u binnenkort uw huis (her)inrichten? En zoekt u nog inspiratie voor uw Scandinavische, industriële, botanische of klassieke look? Lees dan snel verder, in dit artikel leest u namelijk over de nieuwste woontrends en wat voor accessoires daar het beste bij passen.

Lees meer
Tips

5 tips om een goede blogger te worden

posts

Wanneer je slim bent met social media kan je vele nieuwe lezers binnenhalen. Dit gaat erg gemakkelijk door het aangaan van nieuwe vriendschappen. Je kunt ook reageren op berichten om de aandacht te vergroten. Wanneer je er budget voor hebt is het zeker een goed idee om te adverteren. Je kunt je berichten dan nog gemakkelijker promoten

Lees meer