Inspiraties blog

Inspiraties

3 redenen om een hottub aan te schaffen

posts

Een hottub is een warm bad voor in de tuin. Het bad wordt opgestoken met een houtkachel tot ongeveer 37,5 graden Celsius. De hottub is een rond bad en wordt gemaakt van hout. Twijfel jij of een hottub wel wat voor jou is? Lees verder en ontdek een drietal redenen om een hottub aan te schaffen.

Lees meer
Inspiraties

Wat kan je allemaal doen in het weekend

posts

Eindelijk, het is weer weekend! Na weer een hele week opgelet te hebben op school is het tijd om leuke dingen te doen. Maar wat kan je nou allemaal doen in een weekend? Wil je juist thuis iets doen of ga je toch liever op pad. Hieronder geven we je een aantal tips.

Lees meer
Inspiraties

Op deze manier vind jij binnen no time de beste schutting!

posts

Wil jij je tuin afscheiden, dan zijn er veel verschillende mogelijkheden. Zo is er een mogelijkheid om je tuin op een natuurlijke manier af te scheiden, maar het plaatsen van een schutting is vele malen efficiënter en makkelijker. Het vinden van de perfecte schutting wordt toch af en toe nog onderschat. Er zijn naast de vele bedrijven die schuttingen plaatsen, ook nog mega veel verschillende schuttingen. In deze blog lees je wat je moet doen om toch die perfecte schutting voor jouw tuin te vinden!

Lees meer
Inspiraties

De leukste cadeaus om te geven

posts

Cadeaus geven zijn hartstikke leuk, de jarige blij maken met iets wat echt bij diegene past. Of spontaan iets leuks versturen om iemand op te vrolijken. Maar soms kan het best moeilijk zijn om iets origineels te bedenken en dan heb je even geen inspiratie meer.

Lees meer
Inspiraties

Isolatieplaten

posts

Bij het isoleren van woningen en gebouwen worden meestal isolatieplaten gebruikt. Deze zorgen voor thermische isolatie, waardoor warmte beter wordt vastgehouden. Dat is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het klimaat. Daarnaast worden ze soms ook voor geluidsisolatie gebruikt, om bijvoorbeeld tegen geluidsoverlast. Er zijn verschillende soorten isolatieplaten die voor verschillende plekken toepasbaar zijn, zoals bijvoorbeeld dak-, vloer-, muur- en houtskeletbouwisolatie. Maar welke isolatieplaat kun je het beste gebruiken en waarom?

Lees meer
Inspiraties

Huur kantoorinrichting

posts

Heb je eindelijk een kantoorpand gevonden, maar weet je niet voor hoelang? Dan is het niet handig om de inrichting van je kantoor allemaal te gaan kopen. Als het voor kortere duur is, dan tellen de kosten namelijk hard op. In dit geval is er een mogelijkheid om de inrichting te huren voor je kantoor. Huur jouw tafels, stoelen, kasten en accessoires bij Kato.

Lees meer
Inspiraties

Top 10 cadeau ideeën voor de feestdagen

posts

Een cadeautje, wie krijgt dat nu niet graag, of wie geeft nu niet graag cadeaus? Het werkt in twee richtingen. Maar het is niet altijd zo makkelijk om een geschikt cadeau uit te kiezen. Ook al ken je de persoon aan wie je een geschenk wil geven heel goed, het is niet altijd zo eenvoudig om te weten wat zijn of haar hobby's of interesses zijn. Wij geven jou hier alvast onze top 10 ideeën cadeautjes voor tijdens de vakantie.

Lees meer
Inspiraties

Kaarshouders voor je huis

posts

Kaarsen zijn perfect tijdens elk seizoen. Gezellig omhoog in de winter, of creëer langer buitennachten in de zomer met een scala aan kaarsen en kandelaars. Word geïnspireerd op verschillende ontwerpen en kaarsstijlen.

Lees meer